Skip to main content

2. Tietojen ylläpito

Saat käyttöösi helppokäyttöisen elinkaaren hallinna järjestelmän, johon voit kirjautua nettiselaimella. Kaikki tekemäsi laite- ja ohjelmistohankinnat on lisätty puolestasi palveluun, jolloin laiterekisteri on aina ajan tasalla.

Voit hallinnoida laitetietoja, käyttäjätietoja, ohjelmistojen ja lisenssien tietoja sekä paljon muuta. Saat myös helposti tuotettua erilaisia talousraportteja.

Kaikki laitteet ja ohjelmistot

Helppokäyttöisen järjestelmämme avulla voit ylläpitää koko irtaimen omaisuutesi elinkaarta keskitetysti. Voit rakentaa omaisuuskategoriat mielesi mukaan ja asettaa niille valitsemasi käyttöaikatavoitteet. Järjestelmämme muistuttaa sinua aina, kun asetettu tavoite on saavutettu ja laitteet on aika uusia.

Järjestelmä on myös integroitavissa yrityksesi toiminnanohjaus- tai muihin järjestelmiin.

Tieto on kaiken a ja o

Näet läpileikkauksen koko laitekannastasi, ohjelmistoista sekä kaikesta mitä haluat siellä ylläpitää. Voit lisätä sinne ajoneuvot, trukit tai mitä kalustoa tahansa – omaa tai vuokrattua.

Vuokraraportoinnin lisäksi saat tietoa IT-laitteiden käyttämisen kokonaiskustannuksista (TCO), apua lisenssiauditointeihin sekä automaattisen budjetoinnin.

Järjestelmämme on täynnä huipputason työkaluja, joihin saat asiakkaanamme rajoittamattoman käyttöoikeuden.

Integroidut hankintakanavat

Voit tilata uusia laitteita helposti palvelualustamme kautta, eikä sinun tarvitse enää käyttää aikaa eri verkkokauppojen selaamiseen.

Samalla pääset nauttimaan etua laitteiden tukkuhinnoista. Voit myös tilata laitteita ihan mistä vain haluat – sinä päätät.

Markkinoiden nykyaikaisin laiterekisteri

Voimme lisätä laiterekisteriin yrityksesi koko irtaimen käyttöomaisuuden. Saat näkyviin aivan kaikki laitteet – vuokratut sekä omistetut. Palvelumme ei siis rajoitu ainoastaan vuokralaitteille vaan voit myös vapaasti ylläpitää tietoja vanhoista laitteistasi.

Raportointi

Saat ajettua vuokrakuluraportit helposti kustannuspaikoittain ja jopa laitetasolla. Leasingvastuuraportti tilinpäätöstä varten tulostuu näppärästi parilla klikkauksella.

Järjestelmä tuottaa myös budjettisi automaattisesti ja säästät tässäkin mukavasti aikaa.

Käytöstä poiston hallinnointi (EOL)

Saat hyvissä ajoin muistutuksen kun laitteesi on elinkaarensa päässä. Voit muutamalla klikkauksella valita mitä haluat laitteille tehdä kun varsinainen vuokra-aika päättyy.

Voit vielä jatkaa laitteen käyttöä, ostaa vai palauttaa laitteen. Jos päätät palauttaa laitteen, niin me hoidamme koko prosessin siitä eteenpäin.